محصولات مجهز بهAndroid Oneفاقد هرگونه اپلیکیشن اضافه و یا رابط کاربری سازنده خود هستند. با توجه به این موضوع، اسمارت فون ها با اندروید وان فاقد اپلیکیشن هایی مانند فیس بوک و یا مایکروسافت آفیس به صورت پیش فرض هستند. گوگل با ارائه این سیستم عامل قصد دارد کنترل بیشتری روی محصولات اندرویدی داشته باشد. گوگل در گذشته دستگاه های سری نکسوس را به فروش می رساند که دارای سیستم عامل اندروید خام بودند، حال این شرکت چنین رویه ای را با همکاری شرکت های دیگر در پیش گرفته و بروزرسانی ها را برای محصولات آن ها عرضه می کند. یکی از بزرگترین همکاران گوگل در این برنامه، شرکت نوکیا و یا به عبارتی شرکتHMD Globalاست.

شرکت گوگل در سال 2014 اندروید وان را معرفی کرد.این غول موتور جستجو، هند را برای تست این سیستم انتخاب کرده و با یک تیم محلی، و با هدف تولید گوشی های 100 دلاری مجهز به "اندروید خالص" شروع به همکاری کرد. این تست در هفته اول بعد از شروع به کار با شکست مواجه شد و گوگل و تیم همکارش در ایجاد جنبشی معنا دار ناکام ماندند. کمبود سخت افزارهای مناسب اولین مانع برای شروع این کار بود و در نتیجه گوگل برنامه را ملغی اعلام کرد.

اندروید وان در سال 2017 دوباره استارت خورد و برندهای توسعه یافتهshy;ای مثلشیائومیو موتورلا در پروژه همکاری کردند و بر روی دسته بندی متوسط متمرکز شدندMIAIآغاز موج جدیدی از اندروید وان بود. گوشی هایی با سخت افزار مناسب و نرم افزار تمیز که وعده آپدیت های زودهنگام را با خود به همراه داشت. این تغییر استراتژی به گوگل کمک کرد تا برای اندروید وان توجهات لازم را جلب کند. بزرگترین پیشروی برنامه هنگامی بود که نوکیا برای مشارکت در برنامه اقدام کرد و وزنه ای پایدار به نفع گوشی های اندروید وان فراهم شد.

به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سه سال پس از معرفی دوباره اندروید وان توسط گوگل، این پروژه باز هم در معرض شکست قرار گرفت. درحالی کهنوکیاتنها تولیدکننده موبایل هایی با این سیستم عامل است، تکرار شدن تاخیرهای شدیدی که در ارائه به روزرسانی داشته، می تواند پایان دهنده کار این سیستم عامل باشد.

در سال 2020 نوکیا تنها برندی ست که به ارائه گوشی های اندروید وان ادامه میshy;دهد.گوشی موبایلMoto Gکه مشتقی از سریMoto G Stylusمی باشد به اندروید وان مجهز است، ولی این تلفن همراه تنها در بعضی بازارهای انتخابی عرضه می شود. برند شیائومی پس از تولید گوشیMi A3 به دلیل مشکلات متعددی که در آپدیت اندروید وان داشت، آن را رها کرد. با قطع همکاری دیگر کمپانی ها با این پروژه، در صورتی که قصد خرید گوشی اندروید وان در سال 2020 را دارید، مجبور به انتخاب یکی از موبایل های نوکیا هستید. با اینکه نوکیا با گوشی هایی مثل7Plusشروعی قدرتمند داشت، آخرین مدل این شرکت در بسیاری از موارد با کمبود مواجه است.

مشکلات بنیادی اندروید وان به علاوه ی شکست نوکیا در این زمینه، به معنای این است که باید در رابطه با سیستم عامل اندروید وان به طور کامل بازنگری کرد. در حال حاضر با در نظر گرفتن تاخیر زیاد برای ارائه بروزرسانی های جدید، تنها دلیل افراد برای خرید گوشی های اندروید وان را می توان وجود یک نرم افزار تمیز دانست. گوگل باید در رابطه با به روزرسانی های ارائه شده توسط شرکت ها سخت گیری های بیشتری می کرد، و شاید بتوان گفت با رسیدگی نامناسب به این مسئله، بار دیگر باعث شکست اندروید وان شده است.

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز مطلب ارسالی از sepi69

mataalebe man رنج جدید شماره سیم کارت ­های هوشمند شاتل موبایل

روش­های پرداخت قبض تلفن ثابت

امکان استفاده از IP استاتیک روی سیم کارت شاتل موبایل

نحوه فعال کردن سیم کارت دوم گوشی تلفن همراه

رشد 25 میلیونی خطوط موبایل در یک سال

اندروید ,وان ,های ,گوگل ,گوشی ,شرکت ,اندروید وان ,سیستم عامل ,در سال ,گوشی های ,این سیستم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


میهن وردپرس ایرانیان راز طراحی وب . سئو سایت. تبلیغات گوگل Margaret's blog رسانه تیک مطالب اینترنتی novel-download هزار و یک روش بلاگ رسمی سایت سیم کارت|موبایل؛ سیم کارت رند و گوشی موبایل حق گستر
دزدگ