در مدت زمانی نزدیک به ۴ ماه، بانک مرکزی ارز واردات موبایل را تخصیص نمی کرد. یعنی ارز تنها به شرکت های کمی تخصیص داده می شد. این سیر نوسانی واردات گوشی در نهایت باعث شد که در ماه آبان تنها ۹۷۰ هزار دستگاهتلفن همراهوارد کشور شود و واردات گوشی های مسافری نیز به حداقل میزان خود برسد. در ماه شهریور بیشترین میزان فعال سازی گوشی (۱/۵۳ میلیون دستگاه) و در فروردین ماه کم ترین این میزان (۷۷۰ هزار دستگاه) را شاهد بودیم. همچنین بیشترین میزان فعال سازی گوشی مسافری در اردیبهشت سال 99 معادل کمتر از ۲۰۰ هزار دستگاه گزارش شده است.

هنگامی که در اتوبوس نشسته اید، به گوشی هایی که افراد حاضر در اتوبوس به دست دارند، نگاه کنید. چه گوشی های موبایلی بیشتر از سایر موبایل ها در دست افراد دیده می شود؟ چند نفر را می بینید که با گوشی سامسونگ خود سرگرم باشند؟

به نقل از پایگاه خبریرندباز؛ طی 12 ماه گذشته، بیش از 15 میلیون گوشی موبایل وارد کشور شده اند و در این میان برخی از برندهای موبایل سهم بیشتری را در بازار به خود اختصاص می دهند. این مسئله تا حد زیادی به میزان محبوبیت و قیمت تلفن های همراه وابسته می باشد. بیشترین گوشی هایی که وارد ایران شده اند شامل سامسونگ، شیائومی و نوکیا می شود. بدین صورت که در طی سال اخیر، از پاییز 98 تا 99، ۶ میلیون و ۹۸۷ هزار دستگاه موبایل سامسونگ به کشور وارد شده و سهم این برند را در بازار ایران به 48 درصد رسانده است. در این میان، میزان فعال سازی گوشی های موبایل سامسونگ نیز ۴ میلیون و ۸۳۹ دستگاه گزارش شده است.

پس از سامسونگ برندهایشیائومی، نوکیا وهواویبه ترتیب ، 15 و 10 درصد از بازار ایران را به خود اختصاص داده اند. حتما از خود می پرسید که گوشی های اپل که در طی چندین سال اخیر به کررات در دست افراد دیده شده است، چه سهمی در این بازار دارد؟ بر اساس نموداری که از سهم تعدادی واردات برندهای گوشی بازار ایران در ۱۲ ماه گذشته گزراش شده است، گوشی اپل تنها 4 درصد از این نمودار را اشغال می کند. اما قابل ذکر است که با وجود سهم اندک اپل در بازار ایران، این برند دارای سهم ارزش درصد می باشد. بعد از اپل نیز گوشی آنر با سهم 2 درصد در نمودار نمایش داده می شود.

آمار نشان می دهد که میزان سهم هر برند گوشی در بازار وما برابر با سهم فعال سازی آن ها نمی باشد. به عنوان مثال سهم فعال کردن گوشی هایسامسونگدر 12 ماه گذشته در ایران، ۵۲ درصد بوده و سایر برندها مانند شیائومی و اپل به ترتیب ۱۹ و 5 درصد بوده و سهم فعال سازی نوکیا و هواوی هر دو 11 درصد گزارش شده است.

هر کدام از برندها چه سهمی را در ارزش بازار ایران دارند؟

همانطور که پیش تر گفته شد،اپلتنها 4 درصد از بازار ایران را به خود اختصاص می دهد. اما با این وجود، این برند دارای سهم درصدی در ارزش بازار می باشد. بنابراین می توان این طور نتیجه گیری کرد که سهم ارزش بازار هر تلفن همراه، ارتباطی به تعداد وارد شده آن به کشور ندارد. به عنوان مثال، تعداد گوشی های اپل وارد شده به کشور (۵۳۷ هزار معادل 4 درصد از سهم بازار) بسیار کم تر ازگوشی های نوکیا(۲ میلیون و ۲۸۱ هزار معادل 15 درصد از سهم بازار) می باشد. اما بر اساس آمار ذکر شده، سهم ارزش بازار برند اپل درصد و برند نوکیا 2 درصد می باشد. در این نمودار این بار هم سامسونگ و شیائومی سهم بیشتری نسبت به اپل، به ترتیب 48 و 20 درصد، دارند. سهم هواوی در ارزش بازار ایران نیز 10 درصد گزارش شده است.

میزان واردات تلفن های همراه در ماه های سال اخیر چقدر بوده است؟

مجموع تمامی گوشی های موبایلی که در 12 ماه گذشته وارد کشور شده اند، 15.16 میلیون می باشد که در این میان، تعداد واردات گوشی در دی ماه 98 به بیشترین تعداد خود (1.73میلیون) رسیده است. پس از آن بیشترین تعداد واردات گوشی موبایل 1.72 میلیون در تیر ماه 99 صورت گرفته است. تعداد گوشی های مسافری، یعنی آن هایی که مسافران از کشورهای خارجی به ایران آورده اند، نیز در ماه دی و تیر 200 هزار و 50 هزار بوده است. بیشترین میزان واردات گوشی های مسافری در ماه اردیبهشت سال 99 صورت گرفته است که تعداد آن به بیش از 200 هزار دستگاه می رسد. تعداد گوشی های وارد شده در فروردین ماه 99 کمتر از ۴۰۰ هزار است که دلیل آن تعطیلات سال نو می باشد.

با مشاهده آمار جهانی گزارش شده در باب گوشی های موبایل و مقایسه آن با آمار ایران می توان به نکاتی که در دادمه ذکر شده است پی برد:

در طی دو سال گذشته، سهم بازاری برند سامسونگ در هیچ کشوری به بیش از 22 درصد نرسیده است. این در حالی است که سامسونگ حدود یک دوم از سهم بازار موبایل ایران را دربردارد.

در میان برندهای گوشی، 7 عدد از آن ها 80 درصد از سهم بازار جهان را به خود اختصاص داده اند. اما در ایران تنها 5 برند گوشی حدود 97 درصد از این سهم را دربر می گیرند.

سامسونگ نه تنها در ایران، بلکه در سایر کشورها نیز محبوبیت زیادی داشته و به میزان زیادی به کشورهای مختلف وارد می شود. اما برندهای دیگری مانند نوکیا، با این که در ایران در دست افراد بسیاری دیده می شود، اما دارای سهم چندانی در بازار موبایل جهان نمی باشد.

منبع: سایت خرید وفروش سیم کارترندباز

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز مطلب ارسالی از sepi69

mataalebe man رنج جدید شماره سیم کارت ­های هوشمند شاتل موبایل

روش­های پرداخت قبض تلفن ثابت

امکان استفاده از IP استاتیک روی سیم کارت شاتل موبایل

نحوه فعال کردن سیم کارت دوم گوشی تلفن همراه

رشد 25 میلیونی خطوط موبایل در یک سال

گوشی ,سهم ,بازار ,درصد ,های ,موبایل ,گوشی های ,که در ,می باشد ,درصد از ,بازار ایران ,ارزش بازار ایران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


اخبار تکنولوژی طراحی سایت در کرج نشریه‌ی الکترونیکی رایانا aloctawar Kenneth's page bitaaclinic مشاوره روانشناسی javadnazarluu بلاگ ایران دانلود نرم فزار