5 روش تقویت باتری گوشی موبایل

این امر که به محض خالی شدن باتری گوشی می توانیم آن را به شارژر متصل کنیم و به ادامه ی کارمان با این وسیله ی کوچک بپردازیم کاملا صحیح است اما این را نمی توان انکار کرد که این کار به شدت به باتری گوشی آسیب میزند و هم گاهی اوقات ما در جایی که به شارژر و پریز برق دسترسی داشته باشیم نیستیم و گاه اعمال ضروریمان با گوشی به همین دلیل دچار اختلال میشوند پس کار عاقلانه این است که در مرحله ی اول هنگام خرید گوشی به قدرت و کیفیت باتری آن توجه کنیم و در مرحله ی دوم از هر کاری که که باعث آسیب به گوشیمان می شود اجتناب کنیم و در مرحله ی دوم اعمالی را که باتری گوشی های هوشمند ما را تقویت میکنند مو به مو انجام دهیم زیرا همانطور که میدانید میتوان از خرابی این باتری ها و در نتیجه ضعیف شدنشان جلوگیری کرد اما امکان اینکه باتری خراب شده دوباره به حالت اول و سالم خود برگردد تقریبا به صفر میل میکند

1-غیرفعال نمودن پیکسل های صفحه

روشن ماندن صفحه نمایش گوشی باعث مصرف بیش از 70 درصد از باتری می شود و برای حل این موضوع باید روشنایی و نور صفحه نمایش را کم کرده تا مصرف باتری کم شود؛ اما دیگر راهی که پیشنهاد می شود این است که پیکسل های صفحه نمایش را خاموش کنید تا دیگر نیازی به کم کردن نور صفحه نمایش نباشد.

برای خاموش کردن این صفحه نمایش ها راهی که وجود دارد استفاده از نرم افزارهای مخصوص است. روش کار این نرم افزار به اینگونه است که در چیدمان صفحه نمایش یک سری تغییراتی را اعمال می کند تا صفحه هایی که خالی هستند و به کار نمی آیند از بین بروند تا باتری مدت زمان بیشتری را کار کند. این کار تاثیری بر کیفیت صفحه نمایش ندارد تاجایی که می توانید با کیفیت بالا فیلم تماشا کنید بدون آنکه از کیفیت تصویر کاسته شود. از بهترین نرم افزارهای غیرفعال کننده پیکسل که باعث کاهش مصرف باتری می شود می توان به نرم افزار ر Pixoff اشاره کرد.

2--غیرفعال کردن افکت ها و انیمیشن های صفحه نمایش

یک سری از پس زمینه هایی که برای گوشی های هوشمند فعال هستند حالت انیمیشنی دارند و با افکت هایی باعث جذاب شدن این تصویر زمینه ها برای کاربران می شود اما این تصاویر به شدت بر مصرف باتری اثرگذارند و باید از تنظیم این افکت ها خودداری نمایید.

3-دارک مود باعث کاهش مصرف باتری می شود

با عرضه شدن گوشی های هوشمند به بازار هر سال فناوری های جدیدی به این گوشی ها اضافه می شود. یکی از این فناوری ها دارک مود نام دارد که صفحه نمایش تلفن همراه با فعال شدن آن به طور کامل سیاه می شود و از پیکسل کمتری در صفحه نمایش استفاده می کند در نتیجه این استفاده کمتر منجر به کاهش مصرف باتری می گردد. از دلایل اصلی ایجاد این تکنولوژی بر روی گوشی های هوشمند اذیت نشدن چشم کاربران در مکان های تاریک و هنگام شب است.

4-پیدا کردن اپلیکیشن هایی که مصرف باتری زیادی دارند

بعضی از اپلیکیشن هایی که بر روی گوشی های هوشمند نصب می شوند سهم باتری بیشتری را اشغال می کنند که ممکن است حتی با استفاده نکردن از این اپ ها باتری بازهم مصرف شود که دلیلش این است که این اپ بخشی از پس زمینه را اشغال نموده و به صورت پنهانی درحال فعالیت است. برای جلوگیری از این مصرف بیهوده بهتر است آن اپ متوقف شود و برای اینکه متوجه شود چه برنامه هایی مصرف بالا دارند از طریق مسیر Setting > Battery Menu > Battery Usage آن ها را شناسایی کرده و برای متوقف کردن یا حذف آن برنامه اقدام نمایید که تاثیر خیلی خوبی بر روند حفظ باتری گوشی موبایل دارد.

5کنترل کردن سینک، وای فای، لوکیشن و بلوتوث تلفن همراه

توصیه می شود زمانی که به اینترنت نیازی ندارید، برای مصرف کمتر باتری و اشغال نشدن حافظه اینترنت گوشی و یا وای فای آن خاموش باشد. این موضوع برای مواقعی که خارج از منزل هستید بسیار مهم است و باعث می شود که باتری گوشی مصرف نشده و درمواقع ضروری شارژ لازم را داشته باشید.

روشن بودن لوکیشن تلفن همراه هوشمند شما نیز تاثیر منفی بر روی باتری گوشی می گذارد و امروزه برخی از اپ ها، برای فعالیت نیازبه فعال بودن لوکیشن گوشی دارند و باید بعد از تمام شدن کار با آن اپلیکیشن این لوکیشن را غیرفعال نمایید تا مصرف باتری زیاد نشود. قابلیت AutoSync که در گوشی ها هوشمند دیده می شود نوتیفیکیشن ها را مدیریت می کند که این قابلیت هم در روند مصرف باتری بسیار اثر گذار است و در زمانی که نوتیفیکیشن آنچنان مهمی ندارید برای بهبود مصرف باتری آنرا غیرفعال کنید.

آیا باتری گوشی را اگر کالیبره کنیم تاثیرگذار است؟

نحوه کالیبره کردن باتری به اینگونه است که آنقدر با گوشی کار شود تا باتری آن کاملا خالی شده و سپس گوشی خاموش شود. بعد ازآنکه گوشی خاموش شد، گوشی را به شارژ زده تا کاملا پر شود ولی آیا می توان گفت که این روشی موثر است یا خیر؟

طبق یافته ها تحقیقات علمی باید گفت که خیر. به این دلیل که مکانیزم عمل این باتری هایی که به تازگی در گوشی های جدید رونمایی شده اند و از مدل لیتیوم یونی هستند، بسیار متفاوت است و عملشان از طریق منتقل شدن یون ها صورت می گیرد. یک سری میکروچیپ هایی در این گوشی ها وجود دارد که این عمل هیچ تاثیر بر تقویت باتری گوشی ندارد.

روش خاصی وجود ندارد که بگوییم از راه سخت افزار بشود این باتری هارا تقویت کرد اما یک سری روش های آزمایش شده ای وجود دارند تا بشود با استفاده از آن ها مدت زمان بیشتری از باتری گوشی استفاده نمود.

جمع بندی

در پایان باید گفت که این روش ها برای درست کردن باتری های خراب موثر نیست، بلکه کمک می کند تا از مصرف بیش از حد باتری جلوگیری نمایید. امروزه امکان تعویض باتری گوشی های هوشمند دیگر وجود ندارد اما در گذشته گوشی هایی که باتری قابل جداشدن داشتند امکان تعویض باتری در صورت خرابی را دارا بودند.

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز مطلب ارسالی از sepi69

mataalebe man رنج جدید شماره سیم کارت ­های هوشمند شاتل موبایل

روش­های پرداخت قبض تلفن ثابت

امکان استفاده از IP استاتیک روی سیم کارت شاتل موبایل

نحوه فعال کردن سیم کارت دوم گوشی تلفن همراه

رشد 25 میلیونی خطوط موبایل در یک سال

باتری ,گوشی ,مصرف ,ها ,های ,صفحه ,باتری گوشی ,می شود ,صفحه نمایش ,مصرف باتری ,گوشی های ,امکان تعویض باتری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


99098714 bamachatir بهترین سایت حالا سئو کن! فردا سود کن... مطالب اینترنتی ahangeiranii ­ transfile ghymatiphone معرفی کالا فروشگاهی