پگاسوس، اپلیکیشن جاسوس اسرائیلی

شاید مسئله ی امنیت اطلاعات برای ما که یک شهروند معمولی هستیم دارای اهمیت زیادی نباشد اما وقتی صحبت از افراد تمدار و حتی بازیگران و سلبریتی میشود قضیه فرق میکند چرا که اطلاعات این افراد قبیل از شماره تماس هایشان عکس ها و حتی نوشته هایشان میتواند برای تمامی افراد جذاب باشد و وقتی صحبت از اطلاعات تمداران میشود میتواند مسئله حتی حاتی جلوه کند از این رو حتی اگر سایر و عموم مردم از اموری مانند نا امن بودن برخی از اپلیکیشن ها بگذرند به سرقت رفتن اطلاعاتشان را نادیده بگیرند دولتمردان و افراد مشهور این کار را به دلایل ذکر شده انجام نمیدهند همین باعث شده است که خبر جاسوسی یک نرم افزار اسرائیلی ترند اخبارها شود

این نرم افزار که بر روی گوشی هایی که با سیستم عامل اندروید و IOS کار می کنند، فعال می شود؛ نخستین بار در سال 2016 کشف شد و تا کنون تلفن همراه افراد سرشناسی زیادی چون امانوئل مکرون؛ رئیس جمهور فرانسه ؛ مورد حمله این بدافزار قرار گرفته است

واکنش ها به پگاسوس

پاول دوروف با بیان این که از سال 20 تحت نظر این بدافزار بوده و این امر هیچ نگرانی ای برای او نداشته است. چرا که او چیزی برای پنهان کردن ندارد، فعالیت این اپلیکیشن ها را به گردن اپل و گوگل انداخت . او معتقد است که در این سیستم ها، راه های نفوذ عمدی وجود دارد که باعث هک گوشی ها توسط این نوع بدافزارها می گردد.

با توجه به این که حدود 10 سال است که شرکت NSO ابزار نظارتی خود را به فروش می رساند، احتمال این که حق با او باشد، بسیار بالاست.

رئیس جمهور فرانسه نیز که خبرها حاکی از تعویض گوشی و شماره او بعد از هک شدن می باشد، از نخست وزیر اسرائیل در مورد پگاسوس توضیح خواست.

یک مقام آمریکایی نیز که نامی از او برده نشده است گفت : بدون شک شرکت ان اس او اطلاعات حساس امنیت ملی را با دولت اسرائیل به اشتراک می گذارد.

شرکت های فناوری مانند اپل و گوگل، سالانه مبالغ زیادی سرمایه گذاری می کنند تا از هک شدن سیستم هایشان توسط هکرها مصون بمانند. به طور خاص اپل به شهرت ایمنی خود افتخار می کند. ولی به ناچار نقاط آسیب پذیر در چنین نرم افزار پیچیده ای وجود دارد و این بدافزار به طور خاص از نقاط ضعفی که تا کنون توسط شرکت های توسعه دهنده سیستم عامل اصلاح نشدند، بهره می برد.

چه باید کرد؟

کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و مسائل امنیتی معتقدند که پگاسوس توانمندترین ابزار دسترسی از راه دور است و تائید این که آیا یک تلفن خاص طعمه این ویروس شده است یا نه بسیار دشوار است.

با توجه به اینکه بارزترین ویژگی این برنامه هک گوشی بدون پاسخ به تماس می باشد، اگر ویروس در حافظه ذخیره شده باشد، به صورت تئوری راه اندازی مجدد باید آن را پاک کند.بنابراین به کسانی که در معرض خطر چنین ویروسی هستند توصیه می شود تا مرتبا دستگاه را خاموش و روشن کنند.

هر چند که پاسخ کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات به این سوال که چگونه در برابر پگاسوس ایمن باشیم؟ این است: اگر بخواهیم صادق باشیم، باید بگوییم هیچ کاری نمی توان کرد.

نحوه عملکرد این بدافزار

شروع روند جاسوسی با کشت ویروس در تلفن همراه هدف آغاز می شود. در سالهای ابتدایی، با ارسال پیام متنی به گوشی هدف، بدافزار روی گوشی موبایل نصب و اقدام به جاسوسی می کرد. ولی از آنجا که در این روش، ویروس بعد از کلیک روی پیام فعال می گردید و معمولا افراد نسبت به ابن امر هوشیار بودند، طراحان با روش دیگری را ایجاد کردند. امروزه، این بدافزار به راحتی با برقراری یک تماس واتساپی با شماره هدف به آن گوشی نفوذ کرده و اطلاعات آن را تخلیه می کند. پگاسوس حتی اگر کاربر هرگز به آن تماس هم پاسخ ندهد، در گوشی هدف ، کد مخصوص عملیاتی خود را نصب کرده و از این طریق عملیات مخربش را آغاز می کند.

نحوه عملکرد این بدافزار نیز جالب می باشد. به محض این که پگاسوس به گوشی هدف راه یابد؛ بدون آن که کاربر متوجه شود، 24 ساعته، کلیه مکالمات فرد ضبط و شنود می شود. این بدافزار قادر است از تمامی پیام های ارسالی و دریافتی کپی تهیه کند، میکروفن گوشی را فعال کرده و از فرد و محیط پیرامون به صورت مخفیانه فیلم بگیرد. تمامی اطلاعات، پست الکترونیک، فایل های ویدئویی، تعیین موقعیت مکانی، تاریخچه تماس ها و جستجوها و. در اختیار این



خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز

خرید سیم کارت شاتل موبایل از رندباز مطلب ارسالی از sepi69

mataalebe man رنج جدید شماره سیم کارت ­های هوشمند شاتل موبایل

روش­های پرداخت قبض تلفن ثابت

امکان استفاده از IP استاتیک روی سیم کارت شاتل موبایل

نحوه فعال کردن سیم کارت دوم گوشی تلفن همراه

رشد 25 میلیونی خطوط موبایل در یک سال

گوشی ,بدافزار ,اطلاعات ,ها ,افراد ,پگاسوس ,این بدافزار ,این که ,می کند ,می شود ,کرده و ,حوزه فناوری اطلاعات ,رئیس جمهور فرانسه ,اپلیکیشن جاسوس اسرائیلی ,پگاسوس، اپلیکیشن جاسوس

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی اندروید ها mohamad756 mobail tofan معرفی کالا فروشگاهی آي فان مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی لبگزه مطالب اینترنتی
دزدگ